مديرکل فني و حرفهاي چهارمحال و بختياري گفت: طراحي ساختار و توليد سامانههاي سختافزاري و نرمافزاري کارتهاي هوشمند مهارت از تابستان سال ۱۳۹۲ آغاز شده، و در هفت ماهه سالجاري تعداد ۶ هزار و ۴۲۰ کارت براي متقاضيان اين استان صادر شده است.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
جهانبين نيوز، محمود تقيپو، مدير کل آموزش فني وحرفهاي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه فرآيند طراحي ساختار و توليد سامانههاي سختافزاري و نرمافزاري کارتهاي هوشمند مهارت از تابستان سال ۱۳۹۲ آغاز شده، افزود: در ۷ ماهه سالجاري تعداد ۶ هزار و ۴۲۰ کارت هوشمند مهارت براي متقاضيان اين استان صادر شده است.
وي تصريح کرد: فرآيند طراحي ساختار و توليد سامانههاي سختافزاري و نرمافزاري و صدور کارتهاي هوشمند مهارت در راستاي استقرار دولت الکترونيک و استانداردسازي، اصلاح و بهبود روشها و فرآيندها و با اهداف بازنگري، اصلاح، توسعه و بهينهسازي الگوهاي ارزشيابي مهارت در سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور صورت گرفته است.
وي در خصوص ويژگيهاي کارت هوشمند گواهينامههاي مهارت بيان داشت: برروي کارت هوشمند مشخصات فردي شامل نام و نام خانوادگي، شماره ملي، محل و تاريخ صدور کارت و کدشناسايي کارت هوشمند درج شده است و اين کارت داراي يک چيپ کامپيوتري است که اطلاعات گواهينامههاي مهارت افراد تا ۲۰ گواهينامه در آن ثبت ميشود.
مديرکل آموزش فني و حرفهاي چهار محال و بختياري به نحوه استعلام گواهينامههاي مهارت از طريق اين کارت هوشمند اشاره کرد و گفت: اين کارت هوشمند به سيستم جامع پورتال سازمان آموزش فني و حرفهاي و به نشاني http://azmoon.portaltvto.com کشور متصل است و استعلام آن در صورت نياز از سوي نهادها و سازمانها بدون نياز به مکاتبات اداري و کاغذي به صورت آنلاين و آفلاين با وارد کردن کد شناسايي که بر روي کارت درج شده در سامانه مذکور قابل انجام است.
وي درخصوص ميزان امنيت کارت هوشمند مهارت گفت: اين کارت از کدهاي امنيتي سهلايه برخوردار است و بنابراين در فرآيند استعلام امکان جعل وجود ندارد.
تقيپور تجميع اطلاعات گواهينامههاي مهارتي فرد در يک کارت هوشمند، ارتقاي سلامت و امنيت گواهينامههاي مهارت، جلوگيري از اقداماتي مثل جعل و حذف فرآيندهاي کاغذي را از جمله دستاوردهاي صدور گواهينامههاي مهارتي در قالب کارتهاي هوشمند دانست.